Om oss

Hei og velkommen til KaffeGoder.no!

Takk for at du har tatt deg en tur innom oss.

Kaffegoder.no er en norsk nettbutikk, med kontor i Bergen. Vi importerer alle våre varer fra fabrikker og grossister rundt om i verden i tillegg til leverandører i Norden. Med direkte import uten fordyrende mellomledd kan vi tilby deg priser som er blant de beste på markedet.

KaffeGoder.no drives av MAGNESEN MEDIA. Vi har som mål å tilby våre kunder de beste produktene på markedet til en rimelig pris. Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye varer og forbedre sortimentet. Kontakt oss dersom du kjenner til et produkt du synes vi bør selge!

Vi er et norskregistrert firma og vi følger da norske lover når det gjelder garantier og reklamasjonsrett til forbrukere.

Vårt organisasjonsnummer: 822118232 MVA

 

14 Dagers angrerett
Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt, er det bare å sende varen tilbake til oss innen 14 dager og vi refunderer hele kjøpesummen. Forutsetter at varen er i originalemballasje og kan selges som ny. Utover 14 dager tilbys ingen angrerett.

 

Frakt
Vi har gratis frakt i hele Norge. Dette gjelder uansett antall varer.

 

Betaling med Klarna
Når du handler via vår nettbutikk kan du føle deg trygg. Via Klarna’s betalingssystem kan man betale med VISA / MASTERCARD og faktura og du kan føle deg trygg på at handelen vil foregå på en ordentlig måte. Om du vil vite mer om klarna kan du lese her: klarna.com/no

 

Ordrebekreftelse
Når man bestiller en vare mottar man en ordrebekreftelse på e-mail. Du mottar også en e-mail når ordren er behandlet og sendt. Dette er kvitteringen for kjøpet.

 

Kontakt
Kundeservice: Bruk skjema eller epost: kundeservice@kaffegoder.no (spørsmål om produkter, bestillinger, reklamasjoner, osv.)
Organisasjonsnummer: 822118232 MVA. MAGNESEN MEDIA er registrert i Brønnøysundregisteret.

 

MAGNESEN MEDIA, Avd. KaffeGoder.no
epost: kundeservice@kaffegoder.no
x

x